Norma Montesino. Foto: Patrik Hekkala

Norma Montesino

Universitetslektor | FD | Docent

Norma Montesino. Foto: Patrik Hekkala

Utanför välfärdsstaten: Om frivilligt socialt arbete och ekonomiskt utsatta barnfamiljer

• Anne Harju
  • Torbjörn Hjort
  • Norma Montesino

• Torbjörn Hjort
  • Philip Lalander
  • Roddy Nilsson

Avdelning/ar

• Socialhögskolan

Publiceringsår

Publikation/Tidskrift/Serie

Den ifrågasatte medborgaren - om utsatta gruppers relation till välfärdssystemen

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

MiV Linnéuniversitet