Roberto Scaramuzzino. Foto: Patrik Hekkala

• Samhällsvetenskapliga fakulteten

Publiceringsår

Publikation/Tidskrift/Serie

Europeanization in Sweden : Opportunities and Challenges for Civil Society Organizations

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

Berghahn Books

• Social Work
  • Political Science (excluding Public Administration Studies and Globalization Studies)

Projekt

• Beyond the welfare state: Europeanization of Swedish civil society organizations (EUROCIV)

ISBN/ISSN/Övrigt

• ISBN: 978-1-78920-035-5