Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Covid-19 höstterminen 2021

Information till dig som studerar vid Socialhögskolan

Socialhögskolan följer Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset covid-19.

Coronaviruset covid-19. Illustration: CDC.

Gradvist återöppnande under hösten (uppdatering 18 juni). 

Undervisning, prov och andra moment sker både i klassrum och digitalt under höstterminen 2021.

Universitetet planerar för att gradvis öppna upp för mer undervisning i klassrum under höstterminens senare del. Men detta beror helt på smittoläget och vilka regler och rekommendationer som då kommer att gälla, samt våra praktiska möjligheter att ställa om under pågående termin.

Vi på Socialhögskolan gör vårt bästa för att se till att du får undervisning av högsta möjliga kvalitet, samtidigt som vi anpassar undervisningen och följer Lunds universitets beslut för att begränsa risken för smittspridning.

Ta hand om varandra. Tillsammans hjälps vi åt!