Datum och anvisningar för examinationsseminarier

magister- och masternivå
Examinationsseminarier för master- och magisteruppsatser äger rum tre gånger årligen: juni och januari i anslutning till ordinarie termin och ett uppsamlingsseminarium i augusti.

Seminarium maj 2018

Den 14 maj ska handledaren och studenten (mejla Alexandru) anmäla om uppsatsen kommer att seminariebehandlas (detta för att Alexandru ska kunna planera examinationsdagen och hitta examinatorer).

Den 21 maj senast kl 09.00 ska uppsatsmanuset mejlas i pdf-fil till vesna [dot] sehovac [at] soch [dot] lu [dot] se och alexandru [dot] panican [at] soch [dot] lu [dot] se Studenten ska också skicka uppsatsen för analys till Urkund på följande adress: alexandru [dot] panican [dot] lu [at] analys [dot] urkund [dot] se senast samma dag som inlämningsdagen.

Den 21 maj mejlas opponeringsschemat samt distribution av uppsatser inför examinationer.

Den 28-29 maj blir examinationsdagen.

Sidansvarig: