Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Examen och examensceremoni

vid Socialhögskolan

Att få ut examen

När terminen är slut och du godkänts på alla kurser, samt registrerats i Ladok, så ska du fylla i en ansökan för att få ut din examen. Examensbeviset utfärdas av examensavdelningen vid Lunds universitet. Följ länken nedan så finner du ansökningsblanketten. Du kan läsa mer om examen på LU:s centrala webbplats.

Examensceremoni

I slutet av varje termin arrangerar Socialhögskolan en examensceremoni för de studenter som tar socionomexamen och masterexamen. Detaljerad information skickas ut till berörda studenter ungefär en månad innan. Ceremonin hålls i Universitetshusets aula i Lund.

På grund av restriktionerna med anledning av Covid-19 är ceremonin för de studenter som tar examen våren 2020 flyttad till fredagen den 11 september, klockan 11.00. Ceremonin varar cirka en timme och därefter är det mingel i Socialhögskolans lokaler i Lund. Observera att ceremonin genomförs digitalt om det under hösten fortfarande finns restriktioner på grund av Covid-19. Vi återkommer med mer information ifall det sker.

Anmäl dig till Socialhögskolans examensceremoni.

 

Sidansvarig:

Socialhögskolan
Besök: Allhelgona kyrkogata 8, Lund
Postadress: Box 23, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg