Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kursplanegrupp

vid Socialhögskolan

Syftet med kursplanegruppen är att bereda kursplaner inför beslut i styrelsen och bidra till utvecklingen av kvalitet och enhetlighet i kursplaner med avseende på pedagogisk utformning men även formalia. Nya kursplaner och ändringar i äldre kursplaner ska diskuteras i gruppen.

Kursplanegruppen ska vara en resurs för lärare och kursföreståndare i arbetet med kursplaner. Kursföreståndare vars kursplaner ska diskuteras i gruppen uppmanas att delta i diskussionen. Det är också möjligt för kursföreståndare och lärare att initiera generella frågor i förhållande till kursplaners utformning och innehåll, samt att få hjälp med konkret utformning av eller ändringar i kursplaner.

Gruppen diskuterar former för kurser, examinationer och kvalitetsfrågor inom institutionens utbildningar.

Kursplanegruppen sammanträder fyra gånger per termin med anpassning till kommande möten i AU och IS. Mötena är öppna för alla lärare.

 

Kontakt

Helena Gyllensvärd
Utbildningskoordinator
046-222 93 14
helena [dot] gyllensvard [at] soch [dot] lu [dot] se (helena[dot]gyllensvard[at]soch[dot]lu[dot]se)