Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om webbplatsen

Socialhögskolans interna sida (www.soch.lu.se/internt) är öppen. Den ska samla det mesta av institutionens internkommunikation. Genom webbplatsen får personal tillgång till aktuell information som rör administration, arbetsmiljö, forskning, undervisning och ledning. De får dessutom svar på generella frågor och tillgång till blanketter, dokument, viktiga länkar och kontaktuppgifter genom webbplatsen.

Den här versionen av webbplatsen lanserades i november 2020 och fick samtidigt nytt utseende.

Webbplatsen fungerar bäst med följande webbläsare:

  • Chrome
  • Firefox
  • Microsoft Edge
  • Safari

Tillgänglighet

Vi strävar efter att webbplatsen ska vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. Som ett led i detta använder vi oss av Funkas tjänster för att säkerställa en grundläggande nivå av tillgänglighet.

Talande webb på universitetets webbplats

Tillgänglighetsredogörelse för webbplatsen

Funkas webbplats

Kakor

Den här webbplatsen använder kakor. En kaka är en liten textfil som lagras i din webbläsare när du besöker en webbplats.

Mer om användningen av kakor finns på Socialhögskolans externa webbplats

Har du synpunkter eller frågor?

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår webbplats. Har du synpunkter eller frågor om sidinnehållet på webbplatsen?

Kontakta oss som är ansvariga för webbplatsen via e-post: webmaster [at] soch [dot] lu [dot] se (webmaster[at]soch[dot]lu[dot]se)