Byte av studieort

Om du redan är antagen till socionomprogrammet vid ett annat lärosäte och vill byta till Lunds universitet är enda möjligheten att söka till socionomprogrammet via www.antagning.se. Om du kommer in på programmet görs en bedömning av dina meriter och en individuell studieplan upprättas.

Om du redan läser hos oss, men vill byta studieort, exempelvis från Lund till Helsingborg, så gäller samma ansökningsförfarande. Du måste alltså söka på nytt genom www.antagning.se, om du kommer in på programmet görs en bedömning av dina meriter och en individuell studieplan upprättas.

Sidansvarig:

Ulrika Reichert