Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Johan Cronehed

Universitetslektor

FD i socialantropologi

Undervisning

Jag undervisar i samhällsvetenskap med inriktning på socialt arbete som profession, bland annat på kurserna Samhällsvetenskap och socialt arbete och Professionellt socialt arbete. Jag handleder och examinerar även interventionsplaner, avseende sociala insatser, på den avslutande delen av utbildningen till socionom.

Forskning

Jag är socialantropolog och en viktig ”röd tråd” i såväl undervisning, skrivande som forskning är antropologi med fokusering på socialpsykologi. Jag är redaktör för Socialhögskolans Working Paper serie.

En castellano

Soy antropólogo social y me dedico a la enseñanza, la escritura y la investigación científica en el campo de la antroplogía enfocada a la sicología social.Informacíón acerca de mis publicaciones etc,En mi trabajo de la Universidad de Lund, Departamento de Trabajo Social, tengo la cátedra de Ciencias Sociales enfocado en el trabajo social como profesión. Dirijo y examino además, los llamados “Planes de intervención” en acciones sociales en la última fase del curso de Trabajo Social.

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Senaste
Alla
Sidansvarig:
Johan Cronehed. Foto: Patrik Hekkala
E-post: johan [dot] cronehed [at] soch [dot] lu [dot] se

Universitetslektor

Socialhögskolan

+46 46 222 92 14

28

Socialhögskolan
Besök: Bredgatan 13, Lund
Postadress: Box 23, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)
Fax: 046-222 94 12

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg