Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Research Reports in Social Work

Rapportserien Research Reports in Social Work är i första hand en möjlighet för personer verksamma vid Socialhögskolan att presentera aktuell forskning. Förutom forskningsrapporter rymmer RRSW även licentiatavhandlingar.

Tanken är att RRSW ska vända sig till en bred läsekrets bestående av såväl forskare som studenter och praktiker. De texter som publiceras i RRSW ska vara resultat av slutförda projekt och texten ska vara unik i meningen av att den inte ska publiceras i något annat sammanhang. Språket är skandinaviska eller engelska. RRSW är elektronisk och kostnadsfri. Den författare som önskar tryckta exemplar ansvarar själv för detta, i detta sammanhang är det viktigt att Lunds universitets grafiska profil följs. 

Vill du som anställd publicera i rapportserien RRSW, kontakta Socialhögskolans webbredaktör. 


2024

2023

2021

2020

2019

2018


2017


2016


2015


 

Äldre rapporter hittas i arkivet för Research Reports in Social Work