Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Internationellt

Socialhögskolans internationella arbete
Internationalisering är en viktig fråga vid Lunds universitet och så också vid Socialhögskolan. Vi har sedan lång tid tillbaka ett omfattande internationellt utbyte.

Institutionen har internationella samarbeten inom både forskning och utbildning. Anställda och studenter uppmanas ta del av möjligheter till internationella erfarenheter av socialt arbete och forskning. Varje höst anordnas en internationell seminariedag där studenter får möta inbjudna forskare och praktiker inom socialt arbete. Vi bjuder ofta in internationella gäster för att föreläsa och hålla i seminarier.

Internationella kurser och program

Socialhögskolan har för närvarande två kurser som ges helt på engelska. Institutionen deltar även i ett internationellt masterprogram som ges i samarbete med andra institutioner på Samhällsvetenskapliga fakulteten. Läs mer på vår engelskspråkiga webbplats.

Utbyte

Som student på Socialhögskolan har du flera olika möjligheter att studera i ett annat land. Läs mer om att studera eller praktisera utomlands.

Sidansvarig:

Kontakt

Internationell koordinator, studentmobilitet
Anneli Nielsen

Internationell koordinator, personalmobilitet
Ulrika Reichert

Socialhögskolan
Besök: Bredgatan 13, Lund
Postadress: Box 23, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)
Fax: 046-222 94 12

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg