Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studentkårer och studentföreningar

Som student vid Samhällsvetenskapliga fakulteten representeras du av Samhällsvetarkåren och deras socionomsektion.

Samhällsvetarkårens socionomsektion

Socionomsektionen finns till för att du som student ska ha en möjlighet att påverka din utbildning. Med utbildningsbevakningar, nollningar, examensfirande, sociala evenemang, gästföreläsningar och så vidare vill de skapa en bättre gemenskap och social samvaro för dig som studerar vid Socialhögskolan.

Vid Socionomsektionen finns det socionomstudenter som gärna ser att du aktiverar dig i kåren och hjälper till att bevaka kvaliteten på våra utbildningar.

Socionomsektionen tillhör Samhällsvetarkåren vid Lunds universitet. Den är en demokratisk, partipolitisk och religiöst obunden studerandesammanslutning som verkar som studentkår vid Socialhögskolan.

Vill du aktivera dig eller komma i kontakt med kåren. Besök Socionomsektionens facebook och webbplats där det finns mer uppdaterad information.

Socionomsektionens Helsingborgsutskott

Vid Campus Helsingborg har Socionomsektionen ett utskott som verkar för att förbättra studiesituationen för dig som studerar till socionom i Helsingborg.

Vill du aktivera dig eller komma i kontakt med Socionomsektionen i Helsingborg? Skriv då till hbg [dot] socionom [at] samvetet [dot] lu [dot] se.

Studentföreningen Stampus i Helsingborg

Stampus är en ideell förening i Helsinborg som drivs av studenter, för studenter. De vill skapa en känsla av tillhörighet bland dig och dina studiekamrater så att ni kan träffas och ha roligt vid sidan av era studier.

Stampus arrangerar torsdagspubar, bruncher och sportaktiviteter samt har radiostationen Stampus FM.

Läs mer på Stampus hemsida.