Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Byte av studieort

På denna sida hittar du information om vad som gäller om du vill byta från annat lärosäte eller mellan studieorter.

Byte från annat lärosäte

Om du redan är antagen till socionomprogrammet vid ett annat lärosäte och vill byta till Lunds universitet är enda möjligheten att söka till socionomprogrammet via www.antagning.se. Om du kommer in på programmet görs en bedömning av dina meriter och en individuell studieplan upprättas.

Byte av studieort för nuvarande studenter

Om du redan läser hos oss, men vill byta studieort, exempelvis från Lund till Helsingborg, så gäller samma ansökningsförfarande. Du måste alltså söka på nytt genom www.antagning.se. Om du kommer in på programmet görs en bedömning av dina meriter och en individuell studieplan upprättas.

Kontakt

Studieinformation
info [at] soch [dot] lu [dot] se (info[at]soch[dot]lu[dot]se)

Samverkansinlärning - SI
si [at] soch [dot] lu [dot] se (si[at]soch[dot]lu[dot]se)

Studievägledning
Ett vägledningssamtal måste bokas i förväg. Skicka mejl för att boka en tid. Ange alltid ditt telefonnummer och berätta kortfattat vilka frågor du har.
studievagledning [at] soch [dot] lu [dot] se (studievagledning[at]soch[dot]lu[dot]se)