Presentationsmaterial

Här hittar du övergripande presentationsmaterial, mallar, powerpoints med fakta och siffror som du kan använda som underlag när du berättar om Socialhögskolan på exempelvis en konferens eller ett studiebesök. Samtliga mallar och kommunikationsverktyg är framtagna enligt anvisningar och regler i universitetets grafiska manual.

Mallar

Kontakta webbredaktören om du behöver en ny mall för Socialhögskolan som inte finns. Webbredaktören tar sedan fram en ny mall till dig eller hänvisar dig vidare. Behöver du en generell mall med Lunds universitets grafiska profil? Då ska du gå in på den centrala medarbetarwebben där du kan ladda ned olika mallar, logotyper och typsnitt som gäller vid Lunds universitet.

Ladda ned mallar och kommunikationsverktyg på LU:s centrala medarbetarwebb.

Presentationsmaterial

Behöver du presentera Lunds universitet genom en film, en broschyr med uppdaterade siffror eller söker du efter en text som kortfattat beskriver Lunds universitet? Gå då in på centrala medarbetarwebben. Där kan du hitta olika typer av LU-övergripande presentationsmaterial som sektionen Kommunikation tagit fram.

Läs mer och ladda ned gemensamma presentationsmaterial på LU:s centrala medarbetarwebb.

Sidansvarig:

Webbredaktör