Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Administration

Vid Socialhögskolan

Administrativ personal

På vår externa webbplats soch.lu.se finns kontaktuppgifter till administrationen

Anställning

Har du frågor kring rekrytering och om dina rättigheter och skyldigheter som anställd? Eller undrar du vilka regler som gäller om du ska söka efter tjänstledighet och så vidare? Då ska du kontakta personalsamordnaren som hjälper till med det mesta som rör anställningsfrågor på Socialhögskolan.

Du hittar mer information på sidan anställning

Ekonomi

Socialhögskolans ekonom hjälper dig med sådant som rör fakturor, inköp, resekostnader och så vidare.

Du hittar mer information på sidan ekonomi

Kommunikation

Behöver du stöd eller råd när det gäller kommunikationsfrågor? Till exempel hjälp med att skapa en affisch för ett seminarium eller en ny webbsida för en forskargrupp? Då ska du höra av dig till vår webbredaktör som hjälper till med det mesta som rör den interna och externa kommunikationen på Socialhögskolan.

Du hittar mer information på sidan kommunikation

Lokaler och utrustning

Är det något som inte fungerar eller gått sönder på din arbetsplats och behöver bytas ut? Eller behöver du till exempel teknisk hjälp med data/videoprojektorer eller låna en bärbar dator? Då ska du kontakta husintendenten eller Servicedesk.

Du hittar mer information på sidan lokaler och utrustning