Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Sjukanmälan

För personal vid Socialhögskolan

Med anledning av den rådande coronaepidemin rekommenderar Lunds universitet alla medarbetare att om möjligt arbeta hemifrån. Därför är det extra viktigt att Socialhögskolans personalsamordnare och ledningsgrupp får veta när någon är sjuk. Även om du stannar hemma för lindriga symtom och avser arbeta hemma är det viktigt att du meddelar det. Socialhögskolan har därför infört en ny och gemensam rutin för sjuk, vab- och frånvaroanmälan.  

Mejla frånvaro

Mejla till franvaro [at] soch [dot] lu [dot] se för att höra av dig och meddela om du är sjuk eller har vab, även om du inte betraktar det som en sjukanmälan. Meddela alltså även om du planerar att arbeta hemma på grund av symptom. Meddela sedan när du blivit frisk igen. Viktigt! Om du är för sjuk för att själv kunna meddela oss är det viktigt att en anhörig eller vän gör det istället.

Om du inte har kunnat arbeta registrerar du din sjukfrånvaro/vab i Primula som vanligt efter att du blivit frisk.

Om du är sjukskriven mer än 7 kalenderdagar krävs läkarintyg. En kopia på läkarintyget lämnas till personalsamordnaren och du skickar själv in originalet till Försäkringskassan. Arbetsgivaren betalar din sjuklön de första 14 dagarna.  Därefter tar Försäkringskassan över.

Frånvaroanmälan

Anmäl din frånvaro på grund av sjukdom, vård av barn eller hemarbete.
E--post: franvaro [at] soch [dot] lu [dot] se

Kontakt

Ellinor Weise
Personalsamordnare
Telefon: 046-222 96 68
Mobil: 070-305 69 88
E-post: ellinor [dot] weise [at] soch [dot] lu [dot] se