Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Presentationsmaterial

Vid Socialhögskolan

Här hittar du övergripande presentationsmaterial, mallar, powerpoints som du kan använda som underlag när du berättar om Socialhögskolan på exempelvis en konferens eller ett studiebesök. Samtliga mallar och kommunikationsverktyg är framtagna enligt anvisningar och regler i universitetets grafiska manual.

Mallar

Kontakta webbredaktören om du behöver en mall för Socialhögskolan som inte finns. Webbredaktören tar sedan fram en ny mall till dig eller hänvisar dig vidare. Behöver du en generell mall med Lunds universitets grafiska profil? Då ska du gå in på den centrala medarbetarwebben där du kan ladda ned olika mallar, logotyper och typsnitt som gäller vid Lunds universitet.

Ladda ned mallar och kommunikationsverktyg på LU:s centrala medarbetarwebb.

Tillgänglighetsanpassade mallar för digitala dokument

Dokument i Word, Powerpoint och Pdf som är publicerade online från och med 23 september 2018 behöver tillgänglighetsanpassas då de omfattas av Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service . I universitetets bild- och mediebank finns tillgänglighetsanpassade mallar och instruktioner som du kan använda när du skapar nya digitala dokument.

Tillgänglighetsanpassade mallar för digitala dokument finns i Bild och mediebanken

Presentationsmaterial

Behöver du presentera Lunds universitet genom en film, en broschyr med uppdaterade siffror eller söker du efter en text som kortfattat beskriver Lunds universitet? Gå då in på centrala medarbetarwebben. Där hittar olika typer av LU-övergripande presentationsmaterial som sektionen Kommunikation tagit fram.

Läs mer och ladda ned gemensamma presentationsmaterial på LU:s centrala medarbetarwebb.

Kontakt

Sandra Jeppsson
Webbredaktör
sandra [dot] jeppsson [at] soch [dot] lu [dot] se