Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Webb och sociala medier

Som lärare och forskare ansvarar du för att dina personliga sidor hålls uppdaterade på Socialhögkskolans engelskspråkiga och svenskspråkiga webbplats. Du ansvarar även för att din forskningsinformation hålls uppdaterad i forskingsportalen LUCRIS.

Hur uppdaterar jag mina sidor?

soch.lu.se, soch.lu.se/en

Du loggar in på http://www.soch.lu.se/user där du fyller i information på svenska och på http://www.soch.lu.se/en/user där du fyller i information på engelska.

Instruktionerna hur du går tillväga hittar du på: http://lathunden.prodwebb.lu.se/specialfunktioner/redigera-personliga-sidor

Forskningsprofil i LUCRIS

Du loggar in i LUCRIS med hjälp av ditt LUCAT-id på: http://lucris.lu.se
LUCRIS gränssnitt finns både på svenska och engelska. Men vid lanseringen fungerar dock endast det på engelska.

Mer information om hur du gör finns på http://www.sambib.lu.se/lucris.

Sprida information på Facebook

Du är välkommen att kontakta webbredaktören om du behöver hjälp med att sprida information eller genomföra en marknadsföringskampanj via Socialhögskolans Facebook-sida.

Notera dock att vi inte sprider jobbannonser och liknande via vår Facebook-sida. Vi sprider endast information som direkt berör vår verksamhet. Det vill säga studie- och forskningsinformation samt intressanta praktikplatser som är kopplade till vår utbildning. Även Socionomsektionen har blivit mer restriktiv och vill inte sprida jobbannonser via sin Facebook-sida. Vi kan alltså inte längre hänvisa arbetsgivare till dem.

 

 

 

 

 

Sidansvarig:

Socialhögskolan
Besök: Bredgatan 13, Lund
Postadress: Box 23, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)
Fax: 046-222 94 12

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg