Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Webb och sociala medier

Vid Socialhögskolan

Som lärare och forskare ansvarar du för att dina personliga sidor hålls uppdaterade på Socialhögkskolans engelskspråkiga och svenskspråkiga webbplats. Du ansvarar även för att din forskningsinformation hålls uppdaterad i forskingsportalen LUCRIS.

Hur uppdaterar jag mina sidor?

soch.lu.se och soch.lu.se/en

  1. Logga in på http://www.soch.lu.se/user respektive http://www.soch.lu.se/en/user
  2. Sök upp din sida som vanligt på sajten. 
  3. Klicka på Edit
  4. I fältet Kicker kan du skriva din titel. Under Image kan du ladda upp en bild på dig. I fältet Body fyller du i din textinformation; forskning, undervisning med mera.
  5. Kom ihåg att Spara längst ner på sidan.

OBS! Rutan Hide publications ska vara ikryssad, dina publikationer i LUCRIS visas ändå, på ett annat, snyggare sätt.

Instruktioner på medarbetarwebben om hur du uppdaterar dina sidor hittar du här, under rubriken Anpassa personliga sidor. 

Forskningsprofil i LUCRIS

Du loggar in i LUCRIS med hjälp av ditt LUCAT-id på: http://lucris.lu.se
LUCRIS gränssnitt finns både på svenska och engelska. Men vid lanseringen fungerar dock endast det på engelska.

Mer information om hur du gör finns på Samhällsvetenskapliga fakultetens interna sidor.
https://www.sam.lu.se/internt/forska-och-utbilda/forskning/lucris

Sprida information på Facebook

Du är välkommen att kontakta webbredaktören om du behöver hjälp med att sprida information eller genomföra en marknadsföringskampanj via Socialhögskolans Facebook-sida.

Notera dock att vi inte sprider jobbannonser och liknande via vår Facebook-sida. Vi sprider endast information som direkt berör vår verksamhet. Det vill säga studie- och forskningsinformation samt intressanta praktikplatser som är kopplade till vår utbildning. Även Socionomsektionen har blivit mer restriktiv och vill inte sprida jobbannonser via sin Facebook-sida. Vi kan alltså inte längre hänvisa arbetsgivare till dem.

 

 

 

 

 

Kontakt

Sandra Jeppsson
Webbredaktör
sandra [dot] jeppsson [at] soch [dot] lu [dot] se (sandra[dot]jeppsson[at]soch[dot]lu[dot]se)