Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om webbplatsen

Socialhögskolans webbplats (www.soch.lu.se) ska öka studenters, allmänhetens och den egna personalens kännedom och intresse för våra verksamheter inom forskning och utbildning. Den ska ge bra, saklig och komplett information till presumtiva och i viss mån nuvarande studenter när de ska välja utbildning.

Den här versionen av webbplatsen lanserades i november 2020 och fick samtidigt nytt utseende.

Webbplatsen fungerar bäst med följande webbläsare:

  • Chrome
  • Firefox
  • Microsoft Edge
  • Safari

Tillgänglighet

Vi strävar efter att webbplatsen ska vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. Som ett led i detta använder vi oss av Funkas tjänster för att säkerställa en grundläggande nivå av tillgänglighet.

Kakor

Den här webbplatsen använder kakor. En kaka är en liten textfil som lagras i din webbläsare när du besöker en webbplats.

Mer om användningen av kakor på lu.se

Har du synpunkter eller frågor?

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår webbplats. Har du synpunkter eller frågor om sidinnehållet på webbplatsen?

Kontakta oss som är ansvariga för webbplatsen via e-post: webmaster [at] soch [dot] lu [dot] se (webmaster[at]soch[dot]lu[dot]se)