Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Socialhögskolans alumner

Håll kontakten med oss!

Socialt arbete är ett forskningsområde och yrkesfält i ständig förändring. Vi på Socialhögskolan i Lund tycker att det är viktigt att hålla kontakten med våra gamla studenter. På så vis kan våra lärare och forskare fortsätta dela med sig av sin kunskap och nya forskningsresultat, samtidigt som vi kan lära oss mycket av våra alumner som är ute i fältet.

Som alumn kan det vara intressant att se vad vi erbjuder för kurser på avancerad nivå, som kan ge möjlighet till kortare fortbildning, eller kan byggas ihop till en examen.

Flera gånger om året anordnar vi olika evenemang, konferenser, temadagar, föreläsningar, som du som alumn är inbjuden till.