Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Forskningsprojekt om matbistånd avslutat

Diakoner och socialsekreterare i workshop om matbistånd.

Projektavslut! Vid en workshop på Campus Helsingborg i fredags presenterade Socialhögskolans Maria Söderberg, Stig Linde och Elinn Leo Sandberg de preliminära resultaten från forskningsprojektet ”Det ovärdiga i att vara hungrig och det ovärdiga i att behöva ta emot mat: Hur skapar professionella värdighet i mötet med hjälpsökande?”

Socialsekreterare från Helsingborgs stad och diakoner från Helsingborgs pastorat deltog i samtalen.

- Vi är glada över intresset från kommun och kyrka och blickar nu framåt mot att presentera studier om matunderstöd vid konferenser i Åbo och Göteborg, säger Elinn.

Projektet har finansierats av Kompetensfonden i Helsingborg.

Läs mer om projektet:

Det ovärdiga i att vara hungrig och det ovärdiga i att behöva ta emot mat: Hur skapar professionella värdighet i mötet med hjälpsökande? — Lunds universitet