Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Öppet hus i Lund och Helsingborg

Bildkollage, öppet hus.

Vill du veta mer om livet som student vid Lunds universitet? Välkommen till Öppet hus lördag den 9 mars i Lund och tisdag den 12 mars i Helsingborg.

Vid båda tillfällena får du träffa studievägledare och aktiva studenter från Socialhögskolan.

Lund

Öppet hus äger rum lördagen 9 mars klockan 10–15 i AF-borgen och Palaestra och består av utbildningsmässa, informationspass och guidade turer. Besöket är gratis och kräver ingen föranmälan. 

Läs mer om öppet hus i Lund här.

Helsingborg

Till Campus Helsingborg är du välkommen tisdag den 12 mars klockan 13-17 till en en eftermiddag full av inspiration om hur det är att plugga på Campus Helsingborg. du får träffa studentföreningar och lyssna på presentationer om utbildningarna och hur det är att studera på universitet. Du får också information om utlandsstudier, studentboende och arbetsmarknad och en rundvisning av Campus Helsingborg. Besöket är gratis. (Skolklasser kan anmäla sig, men som privatperson behöver du inte göra det.)

Läs mer om öppet hus på Campus Helsingborg här.