Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Undervisningpolicy på Socialhögskolan med anledning av Covid-19

Lunds universitet följer Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset Covid-19. Vi uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet.

Från och med den 15 juni 2020 har regeringen öppnat upp för undervisning på campus. Fortfarande ska Folkhälsomyndighetens föreskrifter, allmänna råd och rekommendationer för minskad smittspridning följas https://www.lu.se/om-universitetet/med-anledning-av-coronavirusetcovid-….

Socialhögskolan följer dessa riktlinjer. För att kunna upprätthålla de avstånd som krävs är därför antalet platser i lärosalarna begränsade. Det innebär att en stor del av undervisningen fortsätter att ske online. Vilka moment som är campusförlagda respektive online framgår av ditt schema i Canvas. Vid campusförlagda moment erbjuds inga parallella alternativ online. Som student kan man inte kräva ett uppsamlingstillfälle online.