Certificate of International Merits (CIM)

Certificate of International Merits (CIM) ger dig som student en unik möjlighet att stärka din akademiska, personliga och professionella utveckling. Genom att delta i olika internationella aktiviteter samlar du meriter som leder till ett ”Certificate of International Merits”, ett certifikat som utfärdas vid sidan om din examen.

CIM

CIM (Certificate of International Merits) erbjuder sedan 2017 en möjlighet för dig som student att samla, synliggöra och reflektera kring dina internationella meriter och erfarenheter under studietiden.

Hur får jag ett CIM-diplom?

För att få ett CIM-diplom gör du en CIM-ansökan. Din ansökan blir därefter kvalitetsbedömd av en bedömargrupp, som godkänner din ansökan under förutsättning att den uppfyller ställda kriterier.  Du förväntas även presentera dina erfarenheter för andra studenter, för att stimulera intresset för internationella perspektiv. Du får ett värdefullt tillskott i ditt CV - och institutionen får ta del av dina erfarenheter. Win-win!

Från och med mars 2020 finns CIM på lärplattformen Canvas. Det innebär att du själv kan registrera dig på CIM-sajten.
Länk till CIM i Canvas

Mer information om CIM finns på Samhällsvetenskapliga fakultetens webbplats:
Länk till mer information om CIM på Samhällsvetenskapliga fakultetens webbplats

Du kan också kontakta Anneli Nielsen som är CIM-koordinator eller Kristina Göransson som är projektledare för CIM.

Välkommen till CIM!

Sidansvarig:

En student berättar

Alida Karlman

"Jag har alltid varit intresserad av internationella frågor och var inställd på att göra en del av min utbildning utomlands, det visste jag redan när jag började plugga."

CIM fyller tre år

Socialhögskolan firar att CIM fyller tre år! Kristina Göransson, Anneli Nielsen och Helene Lahti Edmark Helene Lahti - Edmark firar med att bjuda på tårta. Foto.

Socialhögskolan firar att CIM fyller tre år! Kristina Göransson, Anneli Nielsen och Helene Lahti-Edmark firar med att bjuda på tårta.

Anneli Nielsen
Internationell koordinator